Antalya’lı öğrencilerden cömertlik geleneği

Antalya’lı öğrencilerden cömertlik geleneği Tekeli Ortaokulu’nda öğrencilerin beşinci sınıftan itibaren geleneksel hale getirdikleri bu durumu sınıf rehber öğretmenleri Hasan Kara şöyle açıkladı; “Devlet bursu kazan öğrencilerimiz kendileri bir araya gelip ailelerinin rehberliğinde sınıftaki arkadaşlarına ikram yapıyorlar. Geçen yıl dört, bu yıl beş öğrencimiz bu ortaklığa paydaş oldu. Cömertlik, paylaşımcı olma, fedakârlık gibi duyguları öğrencilerim yaşatıyor...

Antalya’lı öğrencilerden cömertlik geleneği

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Antalya’lı öğrencilerden cömertlik geleneği

Tekeli Ortaokulu’nda öğrencilerin beşinci sınıftan itibaren geleneksel hale getirdikleri bu durumu sınıf rehber öğretmenleri Hasan Kara şöyle açıkladı; “Devlet bursu kazan öğrencilerimiz kendileri bir araya gelip ailelerinin rehberliğinde sınıftaki arkadaşlarına ikram yapıyorlar. Geçen yıl dört, bu yıl beş öğrencimiz bu ortaklığa paydaş oldu. Cömertlik, paylaşımcı olma, fedakârlık gibi duyguları öğrencilerim yaşatıyor ve yaşıyorlar.” Mutluluklarını arkadaşlarıyla paylaşan 7/F sınıfı öğrencileri, bu ve buna benzer gelenekleri yaşatacaklarını ifade ettiler.
Okul Müdürü Özay Ala da; “Öğrencilerimizin başarılı olmalarının yanında paylaşımcı ve cömert olmaları bizleri sevindiriyor. Gelenek hâline getirdikleri bu anlamlı etkinliği yaşatmaları bizim için gurur vericidir.” dedi.
Antalya’lı öğrencilerden cömertlik geleneği

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.